PLUS’ Privacy Notice and Policy

PLUS Malaysia Berhad (“PLUS”) of Menara Korporat, Persada PLUS, Persimpangan Bertingkat Subang, KM15, Lebuhraya Baru Lembah Klang, 47301 Petaling Jaya, Selangor and its related, associated or affiliated companies, including entities within the PLUS Group of Companies such as Projek Lebuhraya Usahasama Berhad, Lebuhraya Pantai Timur 2 Sdn. Bhd., Teras Teknologi Sdn. Bhd. (hereinafter referred to as “PLUS”, “We”, “Us”, “Our”) are committed to maintaining the confidentiality, security and integrity of the Personal Data supplied by you. In line with the Personal Data Protection Act 2010 (“PDPA”), this Privacy Notice aims to highlight the manner we deal with and process your Personal Data and the choices available to you to correct or access or limit our access to your Personal Data.

1. Types of personal data collected and processed by us

We may collect the following Personal Data: -

• Name

• Identity Card / Passport Number

• Gender

• Contact Details (such as your email address, address and mobile number)

• Nationality

• Date of Birth

• Country, State and City that you live in

• Your Touch ‘n Go Radio Frequency Identification (RFID) Tag number

• Data relating to your vehicle(s) (such as the country in which your vehicle is registered in, vehicle type, vehicle make, vehicle model, vehicle manufacturing year, vehicle registration number)

• Your Touch ‘n Go Card manufacturing identification number

(collectively referred to as “Personal Data”)

In order for you to enjoy the full benefits of the PLUSMiles programme, we require you to provide us with the Personal Data. Should you decline to provide the Personal Data as mentioned above or withdraw your consent for us to process the Personal Data, we will not be able to provide you with the full or part of the benefits of the PLUSMiles programme and services, as may be offered presently or may be introduced by us from time to time. PLUSMiles programme means all loyalty, rewards and/or other incentive programmes offered or operated by us which includes, but not limited to, PLUSMiles, PLUSTrack and e-PLUSMiles.

2. Source of your Personal Data

In addition to the Personal Data you provide to us directly, we may collect your Personal Data from a variety of sources such as: -

when you fill up applications or registration forms or other similar forms;

from publicly available sources such as directories;

from our social media pages, if you follow, like or are a follower of such pages;

when you interact and communicate with us at any events or activities;

when you enter contests organized by us;

from our various entities or divisions as well as our related, associated or affiliated companies (this includes entities within the PLUS Group of  Companies);

from our business partners, including but not limited to Touch ‘n Go Sdn. Bhd. (“TnG”) such as when you sign up for TnG’s RFID Tag and/or TnG’s account-based transaction electronic payment system (such as Pay Direct);

by using our websites (“Websites”). Your Personal Data may also be collected from cookies, web beacons and other technical methods which may involve the transmission of Personal Data either directly to us or to another party authorised by us to collect information on our behalf used on the Websites.

3. How we use your personal data

We collect Personal Data for the following purposes (“Purposes”):

  1. To assess and process your application and registration for our loyalty programmes such as our PLUSMiles programme;

  2. To communicate with you regarding any gift redemptions under our loyalty programmes such as our PLUSMiles programme, including for purposes of delivery of such gift redemptions;

  3. To fulfil our contractual obligations towards you;

  4. For research purposes including historical and statistical purposes;

  5. To match any data held by us or our related companies relating to you from time to time;

  6. To enable us to develop, enhance, monitor, review and improve the products and services which we offer (including non-highway or toll services which PLUS may offer);

  7. For assessment and analysis of our market, customers, products and services, including asking you for your opinions on our products and services and carrying out market research and customer surveys;

  8. To understand, analyse, enhance and improve the efficiency and usage of our services as well as your needs and preferences;

  9. To enhance your experience as a user of our highways (such as for management of traffic flow, promotion of highway safety, etc.);

  10. To provide you with regular communications (other than direct marketing materials) from us;

  11. For investigation of complaints, investigation of suspected suspicious transactions and research for service or goods improvement;

  12. To process your participation in any events, activities, contests, promotions, polls or surveys organised by us;

  13. For our internal administrative and operational purposes, such as auditing, data analysis and database records;

  14. For us to comply with our obligations under law whether within or outside Malaysia;

  15. To respond to your queries, comments, feedback or data access requests and to facilitate our daily operations;

  16. To comply with legal or regulatory requirements or as authorized by legal or regulatory requirements both within and outside of Malaysia;

  17. For purposes of detection, prevention and prosecution of crime whether within or outside of Malaysia;

  18. To manage risk; and

  19. For such other purposes which you have consented

and you hereby agree and consent to us using and processing your Personal Data for Purposes above and in the manner as identified in this Privacy Notice.

Marketing and Promotional Purposes

We may also use and process your Personal Data for other purposes such as (“Additional Purposes”):-

to send you alerts, newsletters, updates, mailers, promotional materials, special privileges, festive greetings from us, as well as our business partners, sponsors or advertisers;

to notify and invite you to events, activities or contests organised by us, our business partners, sponsors or advertisers;

to process your registration to participate in or attend an event, activity or contests and to communicate with you regarding your attendance at the event or activity;

to share your Personal Data with our business partners, advertisers, event companies or sponsors who may communicate with you to market their products, services, events or promotions;

by way of post, telephone call, messaging service, by hand and/or by email.

If you do not consent to us processing your Personal Data for the Additional Purposes, please notify us using the contact details stated below.

The personal data collected will be retained by us for the duration permitted/required under Malaysian law, which may extend to periods after termination of your contractual relationship with us.

4. Disclosure of your personal data

We may disclose your Personal Data to:-

our third party service providers, agents or contractors who work with us, including those who work with us on the PLUSMiles programme as well as other programmes or services which may be introduced by us from time to time;

our related, associated or affiliated companies (this includes entities within the PLUS Group of Companies);

to our business partners, loyalty partners, payment partners and any other partners, where their products and services may be of interest to you;

any third party service provider, agent or contractor who has been appointed by us or its related, associated or affiliated companies to provide products/services in relation to their businesses, whether in or outside Malaysia subject to sufficient security controls over the information (such as data processing services, systems and website maintenance, media and marketing services, delivery services, audit, banking);

any actual or proposed assignee, transferee, participant or sub-participant of our rights or business such as in connection with a corporate transaction, such as a sale of a subsidiary or a division, merger, consolidation, or asset sale, or in the unlikely event of winding-up;

any person to whom we are under an obligation to make disclosure under the requirements of any law, rules, regulations, court order, codes of practice or guidelines binding on us including, without limitation, any applicable regulators, governmental bodies, or industry recognised bodies, and where otherwise required by law, whether within or outside of Malaysia;

our auditors, lawyers, consultants and other advisors; and

to such parties as may be permitted under Malaysian law.

Your Personal Data may be transferred to, stored, used and processed in a jurisdiction other than Malaysia, as indicated in this Privacy Notice or where our servers are located outside of Malaysia. You understand and consent to the transfer of your Personal Data out of Malaysia as described herein.

5. Rights and choices

If you would like to make any inquiries, complaints, access or correction requests or request for us to limit the processing of your Personal Data for the Purposes or Additional Purposes, please contact us at:-

Chief Governance & Risk Officer

Contact Number: +603-7801 6666 or

Email to: Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

We reserve the right to impose a fee for access of your Personal Data in the amounts as permitted under law. In respect of your right to access and/or correct your Personal Data, we have the right to refuse your request to access and/or make any correction to your Personal Data for the reasons permitted under law, such as where the expense of providing access to you is disproportionate to the risks to your or another person’s privacy.

Where you elect to limit our right to process your Personal Data, you may contact us in writing at our email address above.

If you do not wish for your Personal Data to be collected via cookies on the Websites, you may deactivate cookies by adjusting your internet browser settings to disable, block or deactivate cookies, by deleting your browsing history and clearing the cache from your internet browser.

6. Personal Data from Minors and Other Individuals

In the event Personal Data of minors (individuals under 18 years of age) is provided to us, you, as their parent or legal guardian hereby consent to the processing of the minor’s Personal Data and personally accept and agree to be bound by this Privacy Notice and take responsibility for his or her actions.

In some circumstances you may have provided personal data relating to other individuals (such as your spouse, family members or friends) and in such circumstances you represent and warrant that you are authorised to provide their personal data to us and you have obtained their consent for their personal data to be processed and used in the manner as set forth in this Privacy Notice.

7. Further Amendments and Conflict

We reserve the right to update and/or amend this Privacy Notice. We will notify you of material amendments to this Privacy Notice by email and posting the updated version on our Websites, and will require your consent to the new amendments. If you continue to subscribe to the PLUSMiles programme you shall be deemed to accept such changes.

In the event of any conflict between the English and other language versions, the English version shall prevail.

 

Notis dan Dasar Privasi PLUS

PLUS Malaysia Berhad (“PLUS”) yang beralamat di Menara Korporat, Persada PLUS, Persimpangan Bertingkat Subang, KM15, Lebuhraya Baru Lembah Klang, 47301 Petaling Jaya, Selangor dan syarikat-syarikat berkaitan, bersekutu, atau gabungan PLUS, termasuk entiti-entiti di dalam Kumpulan Syarikat PLUS seperti Projek Lebuhraya Usahasama Berhad, Lebuhraya Pantai Timur 2 Sdn. Bhd., Teras Teknologi Sdn. Bhd. (selepas ini dirujuk sebagai “PLUS”, “Kami”) adalah komited untuk mengekalkan kerahsiaan, keselamatan dan integriti Data Peribadi yang diberikan oleh anda. Selaras dengan Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“Akta”), Notis Privasi ini bertujuan untuk menerangkan cara-cara kami mengguna dan memproses Data Peribadi anda serta pilihan-pilihan yang ada untuk anda memperbetulkan atau mengakses atau menghadkan akses kami kepada Data Peribadi anda.

 

1. Jenis-jenis data peribadi yang dikumpul dan diproses oleh kami

Kami dibenarkan mengumpul Data Peribadi yang berikut:-  

• Nama

• Nombor kad pengenalan / pasport

• Jantina

• Maklumat hubungan anda (seperti alamat e-mel, alamat dan nombor telefon bimbit anda)

• Kewarganegaraan

• Tarikh lahir

• Negara, Negeri dan Bandar di mana anda menetap

• Nombor Tag Pengenalan Frekuensi Radio (RFID) Touch ‘n Go anda

• Data yang berkaitan dengan kenderaan anda (seperti negara di mana kenderaan anda didaftarkan, jenis kenderaan, buatan kenderaan, model kenderaan, tahun buatan kenderaan, nombor pendaftaran kenderaan)

• Nombor pengenalan pengilangan Kad Touch ‘n Go anda

(dirujuk secara kolektif sebagai “Data Peribadi”)

 

Untuk memastikan anda dapat menikmati semua manfaat di bawah program PLUSMiles, kami memerlukan anda untuk memberikan Data Peribadi kepada kami. Sekiranya anda memilih untuk tidak memberikan Data Peribadi anda seperti yang tersenarai di atas atau menarik balik kebenaran bagi pemprosesan Data Peribadi anda, kami mungkin tidak dapat memberikan keseluruhan atau sebahagian daripada manfaat di bawah perkhidmatan-perkhidmatan dan program PLUSMiles tersebut kepada anda, yang mungkin ditawarkan kini atau yang mungkin akan diperkenalkan dari semasa ke semasa. Program PLUSMiles bermaksud semua program kesetiaan, ganjaran dan/atau insentif PLUSMiles yang ditawarkan atau dikendalikan oleh kami, termasuk tetapi tidak terhad kepada, PLUSMiles, PLUSTrack dan e-PLUSMiles.

 

2. Sumber Data Peribadi Anda

Selain daripada Data Peribadi yang anda berikan kepada kami secara langsung, pihak kami juga boleh mengumpul Data Peribadi anda daripada pelbagai sumber seperti:-

• apabila anda mengisi borang-borang permohonan atau pendaftaran atau borang-borang lain yang sama;

• dari sumber-sumber awam yang tersedia seperti direktori-direktori;

dari laman-laman media sosial kami, sekiranya anda mengikuti (‘follow’), menyukai (‘like’) atau menjadi pengikut (‘follower’) halaman tersebut;

apabila anda berinteraksi dan berkomunikasi dengan kami di mana-mana acara atau aktiviti;

apabila anda mengambil bahagian dalam pertandingan-pertandingan yang dianjurkan oleh kami;

daripada mana-mana entiti atau bahagian kami serta syarikat-syarikat berkaitan, bersekutu atau gabungan kami (ini termasuk mana-mana entiti dalam Kumpulan Syarikat PLUS);

dari rakan-rakan perniagaan kami, termasuk tetapi tidak terhad kepada Touch ‘n Go Sdn. Bhd. (“TnG”) seperti apabila anda mendaftar untuk Tag RFID TnG dan/atau sistem pembayaran elektronik transaksi TnG yang berasaskan akaun (seperti Pay Direct);

dengan menggunakan laman-laman web kami (“Laman Sesawang”). Data Peribadi anda juga boleh dikumpul dari kuki, suar web dan kaedah-kaedah teknikal lain yang mungkin melibatkan penghantaran Data Peribadi sama ada secara langsung kepada kami atau kepada pihak lain yang kami berikan kuasa untuk mengumpul maklumat bagi pihak kami yang digunakan di Laman Sesawang tersebut.

 

3. Bagaimana kami menggunakan data peribadi anda

Kami mengumpul Data Peribadi anda untuk tujuan-tujuan berikut (“Tujuan-tujuan”):

  1. Untuk menilai dan memproses permohonan dan pendaftaran anda untuk program-program kesetiaan kami seperti program PLUSMiles kami;

  2. Untuk berkomunikasi dengan anda berkenaan dengan penebusan hadiah di bawah program kesetiaan kami seperti program PLUSMiles, termasuk untuk tujuan penghantaran penebusan hadiah tersebut;

  3. Untuk menunaikan kewajipan kontrak kami terhadap anda;

  4. Untuk tujuan-tujuan penyelidikan termasuklah bagi tujuan-tujuan sejarah dan statistik;

  5. Untuk menyelaraskan sebarang data mengenai anda yang dipegang oleh kami atau syarikat-syarikat berkaitan kami dari semasa ke semasa;

  6. Untuk membolehkan kami membangunkan, meningkatkan, memantau, mengkaji semula, dan memperbaiki produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan yang kami tawarkan (termasuk perkhidmatan-perkhidmatan bukan berkenaan lebuh raya atau perkhidmatan-perkhidmatan tol yang mungkin ditawarkan oleh PLUS);

  7. bagi penilaian dan analisis pasaran, pelanggan-pelanggan, produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan kami, termasuk meminta pendapat anda mengenai produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan kami serta menjalankan penyelidikan mengenai pasaran dan tinjauan pelanggan;

  8. Untuk memahami, menganalisa, meningkatkan dan memperbaiki kecekapan dan penggunaan perkhidmatan-perkhidmatan kami serta keperluan dan keutamaan anda;

  9. Untuk meningkatkan pengalaman anda sebagai pengguna lebuh raya kami (seperti pengurusan aliran lalu lintas, menggalakan keselamatan lebuh raya, dan lain-lainnya);

  10. Untuk memberikan komunikasi tetap kepada anda (selain daripada bahan-bahan pemasaran langsung) dari kami;

  11. Untuk menyiasat aduan-aduan, menyiasat transaksi-transaksi yang disyaki mencurigakan dan penyelidikan untuk memperbaiki perkhidmatan-perkhidmatan atau barangan-barangan;

  12. Untuk memproses penyertaan anda dalam sebarang acara, aktiviti, pertandingan, promosi atau tinjauan yang dianjurkan oleh kami;

  13. Untuk tujuan-tujuan pentadbiran dan operasi dalaman kami, seperti pengauditan, analisis data dan rekod-rekod pangkalan data;

  14. Untuk membolehkan kami mematuhi kewajipan-kewajipan kami di bawah undang-undang sama ada di dalam atau di luar Malaysia;

  15. Untuk membalas pertanyaan, komen, maklum balas atau permintaan-permintaan akses data anda dan memudahkan operasi harian kami;

  16. Untuk mematuhi keperluan undang-undang atau peraturan atau sebagaimana yang dibenarkan oleh keperluan undang-undang atau peraturan di dalam dan di luar Malaysia;

  17. Untuk tujuan-tujuan pengesanan, pencegahan dan pendakwaan jenayah sama ada di dalam atau di luar Malaysia;

  18. Untuk mengendalikan risiko; dan

  19. Untuk sebarang tujuan lain yang anda telah bersetuju

dan anda dengan ini bersetuju dan membenarkan kami menggunakan dan memproses Data Peribadi anda untuk Tujuan-tujuan di atas dan mengikut cara yang dikenal pasti dalam Notis Privasi ini.

 

Tujuan-tujuan Pemasaran dan Promosi

Kami juga boleh menggunakan dan memproses Data Peribadi anda untuk tujuan-tujuan lain seperti ("Tujuan-tujuan Tambahan"): -

• untuk menghantar kepada anda apa-apa makluman, surat berita, kemas kini, kiriman, bahan promosi, keistimewaan, salam perayaan daripada kami, serta rakan-rakan perniagaan, penaja-penaja atau pengiklan-pengiklan kami;

• untuk memaklumkan anda mengenai dan menjemput anda ke acara-acara, aktiviti-aktiviti atau pertandingan-pertandingan yang dianjurkan oleh kami, atau rakan-rakan perniagaan, penaja-penaja atau pengiklan-pengiklan kami;

• untuk memproses pendaftaran anda untuk menyertai atau menghadiri mana-mana acara, aktiviti atau pertandingan dan untuk berkomunikasi dengan anda mengenai kehadiran anda di acara atau aktiviti tersebut;

untuk berkongsi Data Peribadi anda dengan rakan-rakan perniagaan, pengiklan-pengiklan, syarikat-syarikat pengurusan acara atau penaja-penaja yang mungkin berkomunikasi dengan anda untuk memasarkan produk-produk, perkhidmatan-perkhidmatan, acara-acara, atau promosi-promosi mereka;

melalui pos, panggilan telefon, perkhidmatan mesej, serahan tangan dan/atau e-mel.

Sekiranya anda tidak membenarkan kami memproses Data Peribadi anda untuk Tujuan-tujuan Tambahan, sila maklumkan kepada kami dengan menggunakan butiran hubungan yang dinyatakan di bawah.

Semua data peribadi yang dikumpul akan disimpan oleh kami selama tempoh yang dibenarkan/dikehendaki di bawah undang-undang Malaysia, dan tempoh tersebut mungkin dilanjutkan sehingga selepas penamatan kontrak anda dengan kami.

 

4. Pendedahan Data Peribadi anda

Kami boleh mendedahkan data peribadi anda kepada pihak-pihak berikut:-

• pembekal-pembekal perkhidmatan pihak ketiga, ejen-ejen atau kontraktor-kontraktor kami yang bekerja dengan kami, termasuk pihak-pihak yang bekerja bersama kami dalam program PLUSMiles serta program-program atau perkhidmatan-perkhidmatan lain yang mungkin diperkenalkan oleh kami dari semasa ke semasa;

syarikat-syarikat berkaitan, bersekutu atau gabungan kami (ini termasuk mana-mana entiti dalam Kumpulan Syarikat PLUS);

rakan-rakan kongsi perniagaan, rakan-rakan kesetiaan, rakan-rakan pembayaran kami, dan mana-mana rakan lain yang produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan mereka mungkin menarik minat anda;

• mana-mana pembekal perkhidmatan pihak ketiga, ejen atau kontraktor yang telah kami lantik atau syarikat-syarikat berkaitan, bersekutu atau gabungan kami untuk membekalkan produk-produk/perkhidmatan-perkhidmatan yang berkaitan dengan perniagaan kami sama ada di dalam atau di luar Malaysia tertakluk kepada kawalan-kawalan keselamatan yang mencukupi terhadap maklumat tersebut (seperti perkhidmatan-perkhidmatan pemprosesan data, penyelenggaraan sistem-sistem dan laman web, perkhidmatan-perkhidmatan media dan pemasaran, perkhidmatan-perkhidmatan penghantaran, audit, perbankan);

• mana-mana penerima serah hak, penerima hak milik (‘transferee’), peserta atau sub-peserta yang sebenar atau dicadangkan berkenaan hak atau perniagaan kami seperti berkaitan suatu transaksi korporat, contohnya penjualan sebuah anak syarikat atau bahagian, penggabungan, penyatuan, atau penjualan aset, atau sekiranya ada kemungkinan pembubaran perniagaan berlaku;

sesiapa yang kami diwajibkan untuk membuat pendedahan kepada menurut keperluan mana-mana undang-undang, kaedah, peraturan, perintah mahkamah, kod amalan atau garis panduan yang mengikat kami termasuk tanpa had kepada, mana-mana pengawal selia undang-undang, badan kerajaan, atau badan yang diiktiraf industri, dan jika selainnya dikehendaki oleh undang-undang, sama ada di dalam atau di luar Malaysia;

• juruaudit, peguam, jururunding, dan penasihat-penasihat lain kami; dan

kepada pihak-pihak seperti yang dibenarkan di bawah undang-undang Malaysia. 

Data Peribadi anda mungkin dipindah kepada, disimpan dalam, digunakan dalam dan diproses dalam suatu bidang kuasa selain Malaysia, seperti yang dinyatakan dalam Notis Privasi ini atau jika pelayan-pelayan kami terletak di luar Malaysia. Anda memahami dan membenarkan pemindahan Data Peribadi anda ke luar Malaysia seperti yang diterangkan di sini.

 

5. Hak-hak dan pilihan-pilihan anda

Sekiranya anda ingin membuat sebarang pertanyaan, aduan, permintaan akses atau pembetulan, atau permintaan untuk kami mengehadkan pemprosesan berkenaan Data Peribadi anda untuk Tujuan-tujuan atau Tujuan-tujuan Tambahan, sila hubungi kami di:-

Ketua Pegawai Governans & Risiko

Nombor Hubungan : +603-7801 6666 atau

E-mel kepada : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Kami berhak untuk mengenakan bayaran untuk mengakses Data Peribadi anda dalam jumlah yang dibenarkan di bawah undang-undang. Berhubung dengan hak anda untuk mengakses dan/atau membetulkan Data Peribadi anda, kami berhak untuk menolak permintaan anda untuk mengakses dan/atau membuat sebarang pembetulan kepada Data Peribadi anda atas alasan-alasan yang dibenarkan di bawah undang-undang, contohnya apabila perbelanjaan menyediakan akses kepada anda adalah tidak sepadan dengan risiko privasi anda atau orang lain.

Sekiranya anda berhasrat untuk menghadkan hak kami untuk memproses Data Peribadi anda, anda boleh menghubungi kami secara bertulis melalui alamat e-mel di atas.

Sekiranya anda tidak mahu Data Peribadi anda dikumpulkan melalui kuki di Laman Web, anda boleh menyahaktifkan kuki dengan melaraskan tetapan pelayar internet anda untuk melumpuhkan, menyekat atau menyahaktifkan kuki, dengan memadamkan sejarah penyemakan imbas anda dan membersihkan cache dari pelayar internet anda.

 

6. Data Peribadi daripada Individu-individu Bawah Umur dan Individu-individu Lain

Sekiranya Data Peribadi individu-individu bawah umur (individu-individu di bawah umur 18 tahun) diberikan kepada kami, anda, sebagai ibu bapa atau penjaga sah mereka dengan ini membenarkan pemprosesan Data Peribadi individu-individu bawah umur tersebut dan secara peribadi menerima dan bersetuju untuk diikat oleh Notis Privasi ini dan bertanggungjawab untuk tindakan-tindakan kanak-kanak tersebut.

Dalam sesetengah keadaan, anda mungkin telah memberikan data peribadi yang berkaitan dengan individu-individu lain (seperti pasangan, ahli-ahli keluarga atau rakan-rakan anda) dan dalam keadaan sedemikian anda mewakili dan menjamin bahawa anda diberi kuasa untuk memberikan data peribadi mereka kepada kami dan anda telah memperolehi persetujuan mereka untuk pemprosesan dan penggunaan data peribadi mereka mengikut cara yang dinyatakan di dalam Notis Privasi ini.

 

7. Pindaan Selanjutnya dan Pertikaian

Kami berhak untuk mengemas kini dan/atau meminda Notis Privasi ini. Kami akan memaklumkan anda mengenai pindaan penting kepada Notis Privasi ini melalui e-mel dan dengan memaparkan versi yang telah dikemaskini pada Laman Web kami, dan akan memerlukan kebenaran anda bagi pindaan - pindaan yang baru. Sekiranya anda terus melanggani program PLUSMiles anda akan dianggap sebagai telah menerima perubahan-perubahan tersebut.

Sekiranya berlaku sebarang pertikaian di antara versi Bahasa Inggeris dengan versi-versi bahasa yang lain, versi Bahasa Inggeris akan mengatasi dan digunapakai.